Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Ionelia Hîrju și Vlad Ciubotaru, câștigătorii titlului de Miss și Mister Boboc de la Colegiul Cotea


Ionelia Hîrju și Vlad Ciubotaru au fost desemnați câștigătorii titlului de Miss și Mister Boboc de la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” Focșani. Pe locul II s-au clasat Alina Mocanu și Andrei Dragomir Mateos, iar pe locul III Bogdan Cernat și Adina Olteanu. Titlul de Miss și Mister popularitate le-a revenit Denisei Mona Constantin și lui Laurențiu Drăguș, iar titlul de Miss și Mister originalitate a fost adjudecat de Ana Maria Motoc și Robert Patrichi.
    Evenimentul mult așteptat s-a desfășurat la Cinema Balada, având ca temă „Un bal de poveste”. Profesorii coordonatori au fost Marilena Bărculescu și Monica Chiriac, avându-i colaboratori pe membrii Ansamblului Folcloric Profesionist „Å¢ara Vrancei”, condus de îndrăgita interpretă a cântecului vrâncean Maria Murgoci. Invitați speciali au fost Ansamblul Folcloric „Rapsodia vultureană” al Căminului Cultural Vulturu – director Daniela Rusu și profesorii Andrei Culicovschi și Ionel Bălăjel. „Nu mă așteptam sincer, erau unii mult mai buni ca mine. Concursul a fost foarte frumos și ne-am distrat superb. Eu cred că am reușit să-i depășesc pe ceilalți la proba de originalitate”, a spus Vlad Ciubotaru, câștigătorul locului I.   
 Probele și momentele inedite ale concursului au fost: ținuta casual și autoprezentarea, proba de cultură generală, proba de originalitate, proba de creativitate – construirea unui enunț inteligibil din 5 cuvinte aleatorii, în 30 de secunde și prezentarea ținutei de seară. Au fost și momente speciale, pantomimă, vals vienez, dans modern, moment folcloric susținut de eleva Lenuța Vatră, din clasa a XII-a D, dans popular, dans contemporan, beat box, muzică rap, muzică ușoară, scenete coordonate de reprezentanții echipei de teatru a școlii: Marius Cătălin Avram din clasa a -XII – a B și Marius Cătălin Bran din clasa a XII-a D, precum și alte momente artistice, alături de un filmuleț de prezentare. „Sunt foarte emoționată. Nu mă așteptam, au fost destui boboci care aveau șanse foarte mari. Și eu spun că tot la originalitate am reușit să mă impun. Este primul concurs de acest gen, dar sunt la început”, a spus Ionelia Hîrju, câștigătoarea titlului de miss.
    De menționat că au fost premiați toți cei care s-au implicat în organizarea acestui bal, care după aplauzele din sală a fost unul reușit. „Balul a fost frumos. S-a muncit destul de mult, bobocii s-au purtat ireproșabil, se vede efortul pe care l-au depus în desfășurarea acestui bal. Trebuie să menționez efortul organizatorilor în special al doamnei Bărculescu pentru implicare și al domnișoarei Monica Chiriac pentru regie”, a spus Remus Paraschiv, directorul Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea” Focșani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?