Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Angajat de la Drumuri și Poduri ÎNŞELAT de trei escroci


Un angajat de la societatea de Drumuri și Poduri a vrut să câștige un ban în plus, dar a ajuns să fie înșelat de trei escroci, doi din Galați și unul din Prahova. Cei trei, respectiv Ion S., de 44 de ani, Maricica S., de 41 de ani, ambii din Liești, județul Galați, și Mihalache S., de 22 de ani, din Prahova, au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.
    Totul a început în luna mai a anului 2013, atunci când inculpații au mers la societatea la care era angajată partea vătămată pentru a cumpăra bitum. Unul dintre inculpați i-a cerut părții vătămate o listă cu bunurile societății ce urmau a fi scoase la licitație. Apoi, inculpații au ținut legătura cu partea vătămată, care la data de 26 iulie 2013 a achiziționat un excavator de la societatea cu pricina, excavator pe care partea vătămată a dat 34.720 lei și pe care intenționa să-l revândă în ideea de a câștiga ceva bani.
    După ce partea vătămată a cumpărat excavatorul, inculpații i-au spus acesteia că au găsit un cumpărător în Prahova și că va primi mult mai muți bani decât a dat pe el. În realitate, ei au vândut excavatorul, cu ajutorul unor documente false, contra sumei de 16.985 lei, unui centru de fier vechi din Tecuci. Inculpații nu i-au dat niciun leu părții vătămate din banii încasați.
    Cei trei nu au putut fi audiați pentru că s-au sustras urmăririi penale.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?