Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

UPDATE! Poliția caută un șofer care a OMORÂT un copil la Nănești, în stația de salvare, și a fugit de la locul accidentului!

În această seară, ora 18.50, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Nănești, în zona statiei de salvare, un minor în vârstă de 16 ani ar fi fost lovit de un autoturism care a părăsit ulterior locul faptei. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului și pentru tragerea sa la răspundere penală. Facem un apel către toți cetățenii care au informatii ce pot conduce la identificarea autorului, sa apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de politie! (IPJ Vrancea)

UPDATE! Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit în comuna Nănești, pentru acordarea primului ajutor calificat unei victime rezultată în urma unui accident rutier. Paramedicii au efectuat manevre de resuscitare, unei persoane, de sex masculin, în vârstă de 16 ani, rămasă inconștientă în urma impactului cu un autoturism. Din nefericire victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul de echipajul SAJ venit în sprijin la fața locului. (ISU Vrancea)

foto cu rol de prezentare: unupetrotus.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?