Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Infopol : Evenimente rutiere – Furt cercetat de poliţişti – Mandat executat de poliţişti – Radare


Evenimente rutiere

    La data de 2 noiembrie a.c., ora 11.00, pe strada Longinescu din municipiul Focșani, M. Cristi Tiberiu, de 23 ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism, l-a accidentat pe T. Vasile, de 67 ani, din localitate, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma producerii accidentului a rezultat decesul pietonului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 2 noiembrie a.c., ora 14.30, la sediul Poliției municipiului Focșani s-a prezentat A. Georgeta, de 62 ani, din localitate, care a sesizat faptul că în jurul orelor 11.45, a fost victima unui accident rutier. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, polițiștii au stabilit faptul că L. Nicoleta Steliana, de 62 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bucegi, a accidentat-o ușor pe   A. Georgeta, care traversa regulamentar strada pe marcaj pietonal. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Furt cercetat de polițiști

    La data de 2 noiembrie a.c., ora 20.15, B. Dumitru, din municipiul Focșani, a sesizat faptul că a surprins un tânăr în timp ce sustrăgea bunuri dintr-o autoutilitară parcată pe strada Muncitori. Polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe M. Valentin Ionel, de 20 ani, din comuna Podu Turcului, județul Bacău, care încercase să sustragă bunuri din vehicul. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Mandat executat de polițiști

    La data de 2 noiembrie a.c., ora 19.00, polițiștii din Vidra l-au depistat pe N. Margaret, de 50 ani, din comuna Movileni, județul Galați, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta este urmărit internațional din data de 11.10.2014 pentru că se sustrage executării pedepsei privative de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Acesta a fost încarcerat în vederea executării pedepsei. 

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?