Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO: Diplome și dulciuri pentru elevii Școlii Nicolae Iorga


Elevii Școlii Nicolae Iorga din Focșani s-au costumat în clowni, prințese, vrăjitoare, mumii, pirați sau ursitoare, apoi s-au întâlnit în incinta Centrului de Documentare din cadrul unității de învățământ pentru a sărbători Halloween-ul. Activitatea a fost coordonată de profesoarele de limba engleză Nicoleta Dănilă și Cristina Chiriá¹­ă.
„Programul a debutat cu intonarea cântecului tradițional «Knock Knock Trick or Treat» interpretat de elevii clasei I A coordonaá¹­i de prof. înv. primar Apopei Elena. A urmat un concurs pe echipe (clasele V-VIII) desfășurat pe mai multe probe: parada costumelor (Costume parade), pescuitul merelor (Bobbing for apples) și înfășuratul mumiei (Mummy wrapping), obiceiuri tradiá¹­ionale ale lumii anglofone de a sărbători Halloween-ul. Elevii au purtat cele mai ingenioase costume pregătite cu migală, până la ultimul detaliu, de păriná¹­i, bunici sau fraá¹­i mai mari. La finalul activității s-au desemnat câștigătorii și s-au decernat premiile – diplome și, bineîná¹­eles, dulciuri pentru toá¹­i participaná¹­ii”, se arată într-un comunicat al conducerii școlii.
De asemenea, elevii claselor I-IV au concurat pentru cel mai haios și mai creativ dovleac, precum și pentru cea mai petrecăreaá¹­ă și mai frumos ornată clasă de Halloween. Activitatea a fost coordonată de profesorii de învăá¹­ămȃnt primar Felicia Albei, Sorina Trofin, Daniela Voinea, Cerasela Sbîrciog, Mirela Botiș și Mihai Popa.
„A devenit deja o tradiá¹­ie a școlii noastre de a organiza diverse concursuri de Halloween și de a decora întreaga școală în spiritul acestei sărbători interculturale. În fiecare an, elevii așteaptă cu nerăbdare această perioadă a anului, pentru care se pregătesc chiar cu cȃteva săptămȃni în avans”, a precizat directoarea școlii, Daniela Trandafir.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?