Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO şi GALERIE FOTO: TAXI răsturnat pe cupolă, după ce s-a tamponat cu mașina unui POLIŢIST


Accident spectaculos, ieri, în centrul municipiului Focșani. Un taximetru s-a răsturnat pe cupolă după ce a intrat în coliziune cu mașina unui polițist, Marius Eugen Gradea, de 26 de ani, din Galați, care își desfășoară activitatea de Postul de Poliție din comuna Slobozia Bradului. Polițistul se afla în timpul liber, deși era îmbrăcat în uniformă.
    Evenimentul rutier, soldat cu rănirea taximetristului, s-a produs ieri, cu puțin înainte de orele prânzului, pe strada Peneș Curcanul, din apropierea Pieței Moldovei. Ambii conducători auto se deplasau în același sens, după cum a rezultat din primele verificări. La un moment dat, taximetrul s-a ciocnit cu mașina polițistului, iar în urma impactului taxiul s-a răsturnat pe cupolă. Taximetristul, Florentin Gigi Ciobotaru, de 38 de ani, din Focșani, a fost rănit, el fiind preluat de la locul accidentului de un echipaj medical, care l-a transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate.

    La fața locului au ajuns mai multe echipaje din cadrul Biroului Rutier Focșani, pentru a efectua cercetarea și pentru a stabili cum s-a produs accidentul. „În cursul zilei de astăzi (ieri-n.r.) am fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Peneș Curcanul din municipiul Focșani. La fața locului au fost identificate două autoturisme avariate. Ambii conducători auto au fost testați alcooltest în vederea stabilirii alcoolemiei, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului. Unul dintre conducătorii auto implicați în evenimentul rutier este angajat al IPJ Vrancea și se afla în afara orelor de serviciu”, ne-a declarat inspectorul principal Bogdan Toader, ofițerul de presă al IPJ Vrancea.

     Ieri după-amiază, oamenii legii au continuat verificările în acest caz, pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. De asemenea, polițiștii urmau să stea de vorbă cu martorii, pentru a se lămuri cu privire la mecanismul de producere a accidentului. Polițistul spune că el nu este vinovat și că taxiul a venit cu viteză, iar taximetristul a spus ieri, la ceva timp de la accident, că nu-și amintește nimic din cele întâmplate. Și-a amintit doar că a plecat din stația de la Piață, iar la un moment dat a văzut mașina polițistului în lateral, apoi a urmat coliziunea.
Potrivit ultimelor informații primite aseară de la polițiști, se pare că omul legii ar fi vinovat de producerea accidentului, asta pentru că nu s-ar fi asigurat la plecarea de pe loc. Mașina polițistului ar fi fost oprită pe marginea părții carosabile, iar când s-a pus în mișcare, șoferul nu a avut suficientă vizibilitate din cauza unui Logan oprit în spatele său, așa că nu a văzut taxiul.
Potrivit medicilor, taximetristul nu a rămas internat. El a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial închis, contuzii la coloana cervicală, genunchi și cot stâng. După ce a primit îngrijiri, a plecat acasă pe propria răspundere.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?