Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Sika și Isocell, hidroizolații și termoizolații profesionale la cele mai înalte standarde de calitate !


SC Rosamont Construct SRL din Focșani este unicul distribuitor în Vrancea pentru sistemul de termoizolații din fibre de celuloză Isocell.
De ce celuloză ?
Celuloza – un material plin de calități surprinzătoare fiind un produs 100% natural și reciclabil!
Toate avantajele acestui extraordinar sistem de izolație se datorează celulozei și modului cum este ea produsă și tratată. Caracteristicile de calitate ale celulozei sunt: structură de fibră, densitatea mare, capacitatea de absorbție a umidității și faptul că este impregnată cu săruri borice.Câtă lume știe faptul că hârtia de ziar se folosește spre exemplu la… producerea pantofilor?
Este important faptul că sistemul de izolație Isocell nu are rebuturi, umplerea se face fără rosturi deoarece se aplica prin suflare, iar prelucrarea este rapidă și la dimensiuni de până la 50 cm.
Materialul este rezistent la umiditate și are o capacitatea ridicată de absorbție. Isocell are capacitatea să absoarbă umezeala în fibră și în același timp să o elimine în timp. Poate fi aplicat și pe lemnul umed.
Avantaje importante pentru constructori: protecția ridicată la ardere, protecție fonica ridicată, impermeabil, deschis la difuzie, valoarea cea mai bună de izolație pe timpul iernii, rezistentă ridicată la căldură (decalaj de fază). Celuloză are un decalaj de fază de 5 ori mai bun decât polistirenul, și de 8 ori mai bun decât vata minerală.
Este un material de izolație pentru toate suprafețele, chiar și la diferite grosimi de izolație se folosește un singur material, care se aplică fără mai multe straturi. Nu este necesară manipularea materialelor de izolație acolo unde se aplică. Se prelucrează rapid și nu necesită loc de depozitare pe șantier.
Isocell este un produs reciclabil! Conține aditivi pur naturali și necesită o energie minimă la producere – de 33 ori mai puțină energie comparativ cu spuma poliuretanică, și de 8 ori mai puțină energie decât vată minerală.
Totodata Rosamont Construct ofera hidroizolații la cel mai înalt nivel de calitate prin furnizarea și intalarea celor mai performante materiale, fiind distribuitor ale renumitelor branduri Sika și Icopal. Rolul hidroizolațiilor este de a proteja construcția împotriva acțiunii apelor de orice fel (lichid, vapori), ca și împotriva infiltrării acestora (din exterior spre interior sau din interior spre exterior), apa fiind un important agent agresiv, cu efecte negative majore asupra părților sau elementelor de construcție care vin în contact cu ea.

   Hidroizolatii cu membrane PVC

Membrana pentru acoperișuri tip PVC (policlorura de vinil) a devenit o alegere foarte populară in ultimi 25 de ani. Aceste membrane se prind mecanic pe stratul suport (termoizolație vată minerală/ bazaltică, panouri sandwich) și se termosudează la îmbinări cu jet de aer cald.Sunt excelente pentru acoperișuri necirculabile de mari suprafețe întrucât rolele au un randament de acoperire mare și un preț mai scăzut.

  Hidroizolatii cu membrane lichide

Sunt izolații pensulabile în strat continuu pe bază de cauciuc, neopren sau rășini poliuretanice, fiind la uscare o membrană cu masă compactă care se închide la loc în cazul înțepăturilor mici. Se poate aplica pe suprafețe netede și uscate care necesită reabilitare în caz de infiltrații, gen terase acoperite cu gresie sau finisaje porțelanate, granit, marmură, etc. și unde nu se mai poate face o decopertare pentru refacerea stratificației unei hidroizolații cu membrane. Având diferite nuanțe color pot fi asortate la terasele circulabile iar cele care sunt transparente vor menține nuanțele de gresie de pe terasele cu probleme.
” Ne ocupăm în special de hidroizolația construcțiilor noi și reabilitarea construcțiilor vechi a căror suprafețe sunt vulnerabile în fața infiltrațiilor, în această idee ne deplasăm la orice invitație pe care dvs. o lansați și avem satisfacție atunci când cauzele pagubelor produse de apă sunt eliminate.
Nu executăm lucrări de hidroizolații care dupa 2-3 ani să necesite service.Toate lucrările sunt atent verificate la recepție, se ia în calcul eliminarea oricărei surse cu potențial de infiltrație, se prezintă indicații privind modul de utilizare, exploatare, protejare și întreținere a hidroizolației, după care se înmânează certificatul de garanție, unde firma nostră oferta o garanție scrisă de 10 ani !”
a spus Mihai Dragu director executiv în cadrul Rosamont Construct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?