Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Ziua comunei Bordeşti, serbată duminică


Locuitorii comunei Bordești sunt invitați, duminică, la petrecere. Manifestările dedicate celei de-a XIII-a ediții a Zilelor comunei Bordești vor avea loc în fața Căminului Cultural, cu începere de la ora 12.45. Activitățile vor debuta cu o slujbă religioasă oficiată de doi preoți, Dan Burducea și Cristinel Muscalu, urmată de un cuvânt de bun venit adresat de primarul Gheorghe Tătaru.
Programul artistic va fi deschis de Ansamblul Profesionist „Å¢ara Vrancei”, condus de binecunoscuta solistă și interpretă a cântecului vrâncean, Maria Murgoci. De asemenea, interpretul Constantin Lătărețu va susține un recital, urmat de un program de dansuri și cântece ale Ansamblului de dansatori „Strugurașul” al Åžcolii Gimnaziale Bordești.
„Îi invit pe toți sătenii să ne fie alături la acest eveniment important pentru noi. Este un moment deosebit în viața noastră și mă bucur că am putut să organizăm această sărbătoare așa cum se cuvine. Îi aștept cu drag pe toți cei care vor să fie alături de noi. Suntem pregătiți să îi întâmpinăm așa cum se cuvine și cum numai noi bordeștenii știm a o face”, a declarat primarul Gheorghe Tătaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?