Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Halle Berry lansează o linie de lenjerie intimă


Actrița Halle Berry va lansa anul viitor, în magazinele din Statele Unite ale Americii, o colecție de lenjerie intimă, după ce s-a asociat cu lanțul de magazine Target și cu designerii de la Scandale Paris. Vedeta americană intenționează să vândă colecția de lenjerie intimă la nivel mondial, dar va începe prin promovarea creațiilor în Statele Unite, potrivit contactmusic.com. „M-am îndrăgostit de Scandale când am fost la Paris, pentru că acest brand îmi amintea de oraș în sine, frumos și plin de inspirație. Sunt încântată că debutul în Statele Unite va avea loc cu ajutorul Target și că voi lansa brandul la nivel global în 2015. Abia aștept să le ofer tot mai multor femei șansa de a se bucura de creații pe care femeile europene au ajuns să le iubească de mai mult opt decenii”, a declarat Halle Berry.
Actrița, în vârstă de 48 de ani, susține că a devenit expertă în lenjerie intimă în ultimii ani. „Mă uit mereu la bustul femeilor acum. Pot să mă uit la majoritatea și să spun «tu ai măsura asta, tu o ai pe asta, tu ai nevoie de un sutien push-up. O să te ajutăm cum nici nu îți imaginezi»”, a spus Halle Berry, a cărei colecție de lenjerie intimă, ce cuprinde zece modele, la prețuri accesibile, va fi pusă în vânzare în 2015.
Halle Berry este una dintre actrițele cel mai bine plătite de la Hollywood și se implică adeseori în producția filmelor în care este distribuită. Actrița americană este și una dintre imaginile oficiale ale brandului de produse cosmetice Revlon.
Halle Berry a devenit cunoscută cu rolul din filmul „Bumerangul/ Boomerang” (1992) și a confirmat așteptările criticilor de specialitate cu rolurile din „Familia Flintstones: Aventuri în Epoca de Piatră/ The Flintstones” (1994) și „Bulworth” (1998). Pe lângă Oscarul câștigat în 2002, pentru „Puterea dragostei/Monster’s Ball”, Halle Berry a devenit un star mondial cu roluri precum cele din franciza „X-Men”, „Cod de acces: Swordfish/ Swordfish” (2001) și „Să nu mori azi/ Die Another Day” (2002). Actrița a regăsit succesul de odinioară și în anii 2010, cu filmele „Atlasul norilor/ Cloud Atlas” (2012) și „Apel de urgență/ The Call” (2012).
Halle Berry a câștigat însă și o Zmeură de Aur pentru cea mai proastă interpretare feminină, în 2005, pentru rolul din „Catwoman”, și este una dintre puținele actrițe de la Hollywood care s-au prezentat la ceremonie pentru a-și ridica în persoană acest trofeu deloc de invidiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?