Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Un ‘Darth Vader’ revendică teren


Un locuitor al orașului Odesa (Ucraina), îmbrăcat într-un costum ce îl personifica pe Darth Vader, celebrul personaj negativ din seria de filme Star Wars, a vizitat primăria orașului pentru a revendica un teren liber. Acesta a citat legislația ucrainiană, care acordă fiecărui cetățean dreptul de a deține 1000 de metri pătrați de teren.
Vizita sa a fost motivată de o decizie a autorităților locale de a acorda gratuit unui grup de persoane parcele de teren atrăgătoare de-a lungul coastei Mării Negre, ceea ce a provocat imediat îngrijorări din partea publicului în ceea ce privește corupția, potrivit media locale. Oficiali din partea primăriei Odesei au declarat că decizia a fost o greșeală, însă aceasta nu a fost încă anulată.
‘Sunt Darth Vader, mâna dreaptă a Împăratului Palpatine’, s-a prezentat bărbatul polițiștilor amuzați, după cum se poate vedea într-un videoclip postat pe site-ul Youtube și acompaniat de ‘The Imperial March’, tema muzicală din Star Wars.
Oficialii au acceptat aplicația bărbatului după ce acesta și-a prezentat pașaportul și și-a îndepărtat casca neagră, prevăzută cu un aparat de distorsionare a vocii. ‘Aplicația a fost înregistrată și va fi luată în considerare’, a declarat o purtătoare de cuvânt a primăriei, adăugând: ‘nu suntem de partea întunericului, ci de partea luminii’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?