Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649

Tânărul care a violat o prostituată s-a întors după gratii


Sebi Marian Burlacu, tânărul de 24 de ani, din Urechești, care a violat, tâlhărit și lipsit de libertate o prostituată, s-a întors după gratii. Ieri, el a fost prezentat magistraților Judecătoriei Focșani cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar solicitarea procurorilor a fost admisă. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Burlacu Sebi Marian, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și tâlhărie calificată (…) pe o durată de 30 zile, începând cu data de 23.10.2014, ora 18:30 până la data de 21.11.2014, orele 18:30, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în Camera de Consiliu, azi, 23.10.2014, ora 14:50”, se arată în soluția instanței. 
    Sebi Marian Burlacu a fost reținut miercuri după-amiază, după ce în noaptea de marți spre miercuri a violat o femeie, care ar practica prostituția, potrivit polițiștilor, i-a furat geanta și a obligat-o să îl însoțească până la Urechești, fără ca ea să fi vrut acest lucru. Tânărul se afla într-o mașină cu un amic. Au oprit autoturismul în zona unei stații peco de pe strada Cuza Vodă, din Focșani, unde se afla și victima. Amicul tânărului arestat a negociat o partidă de sex cu ea, contra sumei de 40 de lei.
După ce femeia și-a făcut „treaba”, a apărut și inculpatul. Acestuia i s-a făcut  poftă de sex, dar nu a vrut să plătească, așa cum făcuse amicul său. Așa se face că a urcat-o pe femeie cu forța în mașină, a violat-o, apoi a dus-o până la Urechești, în zona unui popas de pe marginea drumului european. Pe drum spre popasul din Urechești, femeia a fost umilită în toate felurile de principalul suspect, care i-a pus o pătură în cap, apoi i-a luat geanta, în care aceasta avea o sumă de bani. Ajunși la popas, femeia a fost lăsată în mașină împreună cu șoferul, care a fost însărcinat să o păzească, iar Sebi Marian Burlacu a plecat în local, după cum ne-au spus sursele noastre. În local, inculpatul a avut o discuție în contradictoriu cu mai multe persoane.
Femeia a încercat să țipe și să strige după ajutor, dar a fost auzită de principalul suspect, care nu a ezitat să o lovească. În cele din urmă, a reușit să fugă din autoturism, iar spre dimineață, ea a ajuns și la Spitalul Județean de Urgență din Focșani. Victima a fost diagnosticată de medici cu „traumatism cranio-facial cu echimoze palpebrale și traumatism toracic”. Miercuri dimineață, ea a mers la Poliția municipiului Focșani pentru a reclama fapta.
Imediat după sesizare, polițiștii focșăneni au luat măsuri de identificare a mașinii cu care se deplasau cei doi. Astfel, mai multe echipe de polițiști au acționat atât pe raza municipiului Focșani, cât și pe raza comunei Urechești, pentru a afla cât mai multe date despre cei care au luat-o cu forța. În scurt timp, principalul suspect a și fost identificat, iar după audieri a fost reținut. În dosar mai este cercetat și un alt bărbat, respectiv Constantin D., cel care a condus mașina, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la lipsire de libertate.
Deși are doar 24 de ani, Burlacu nu este la prima abatere. Potrivit anchetatorilor, el este un individ periculos, în condițiile în care a mai fost condamnat pentru fapte comise cu violență. Oamenii legii spun el a ieșit din pușcărie de puțin timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?