Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Jandarmii asigură ordinea la Ziua Recoltei și la meciuri de fotbal


Jandarmii vrânceni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona de competență, atât prin misiunile permanente, cât și temporare, apărute la finalul acestei săptămâni. Astfel, în zilele de 11 și 12 octombrie, începând cu ora 10.00, în Piața Moldovei din Focșani, jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică ocazionate de Ziua Recoltei 2014. Acest eveniment este organizat de Consiliul Local și Primăria Focșani, fiind așteptat un public numeros.
    De asemenea, sâmbătă, începând cu ora 16.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciurile de fotbal din cadrul Superligii Altdorf Tehnik, ce se vor desfășura în localitățile Panciu, între echipele FC Panciu – Voința Odobești, la Câmpineanca între echipele AS Cîmpineanca – Victoria Gugești, la Dumbrăveni între echipele Euromania Dumbrăveni – FCM Adjud și Jariștea între echipele Selena Jariștea – AS Suraia.
    În ziua de duminică, începând cu ora 11.00, cu ocazia disputării partidelor de fotbal din cadrul Ligii Grafit Decor, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică în localitățile Mircești, la mediul dintre echipele Åžoimii Internațional Mircești – ASS Victoria Pufești, la Odobești la mediul dintre echipele Viitorul Vîrteșcoiu – Dinamo  Tătăranu și Ruginești la mediul dintre echipele Trotușul Rugibești – Victoria Vînători.  
    De asemenea, tot duminică, de la ora 12.00, la Sala Polivalentă din municipiul Focșani, jandarmii vor asigura măsurile ordine publică la meciul din cadrul Diviziei A la handbal masculin, seria A, dintre CSM Focșani 2007 – CS „De la Alpinism la Turism” Vicov Bucovina.
    „Pe această cale, Jandarmeria Vrânceană informează că spectatorii la competițiile și jocurile sportive sunt obligați să respecte cu strictețe măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine, pe traseele de deplasare către / de la locurile de desfășurare a competițiilor și jocurilor sportive, în apropierea și în interiorul bazelor sportive. Spectatorii au obligația de a prezenta, la solicitarea forțelor de ordine sau a personalului de ordine și siguranță, documentele de acces și, după caz, actele de identitate. Vă asigurăm că jandarmeria își desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii”, se arată într-o informare a IJJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?