Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Radiografii gratuite la Spitalul Județean, analize la Spitalul Militar


Pacienții ar putea beneficia, în perioada imediat următoare, de radiografii gratuite la Spitalul Județean de Urgență Focșani, dar și de analize medicale gratuite la Spitalul Militar de Urgență. Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea va declanșa o noua procedură de contractare, în condițiile în care bugetul pentru servicii paraclinice a fost suplimentat. Mihai Copaci, președintele CAS, spune că pentru această contractare s-au arătat interesate trei unități medicale, mai exact: Spitalul Județean pentru servicii radiologice, Spitalul Militar pentru analize medicale de laborator, iar clinica Euromedic pentru RMN.
Potrivit calendarului de contractare, de pe 1 până pe 7 octombrie, se pot depune  dosarele necesare contractării, pe 8 octombrie vor fi afișate rezultatele selecției,  pentru ca pe 9 să fie depuse contestațiile. Semnarea contractelor va avea loc pe 10 octombrie.
În relații contractuale cu CAS Vrancea sunt peste 400 de furnizori de servicii medicale, printre care: spitale, medici de famile, laboratoare de analize medicale și clinici de imagistică, medici dentiști, dar și furnizori de dispozitive medicale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?