Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO: Polițiștii au discutat cu cetățenii despre furturile din locuințe și mașini


Polițiștii vrânceni au continuat activitățile în cadrul „Săptămânii prevenirii criminalității”, ziua de ieri fiind dedicată prevenirii furturilor din locuințe și mașini. În municipiile Focșani și Adjud, dar și în orașele Panciu, Odobești și Mărășești au fost organizate activități de prevenire a furturilor din locuințe și din autoturisme și dezbateri preventive cu grupurile țintă. Totodată, în mediul rural au fost organizate  campanii de informare a cetățenilor pentru a preveni furturile din locuințe, iar în Focșani, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Ordine Publică au desfășurat activități de informare în Piața Moldovei și în târgul de mașini.
    Tema abordată astăzi va fi cea de prevenire a infracțiunilor comise cu mare violență. Astfel, la ora 13.00, va fi realizată o dezbatere cu elevii de la Åžcoala Postliceală Sanitară Vasile Alexandri din Focsani, iar în comuna Tătăranu, la ora 10.00, va avea loc o dezbatere pentru a preveni faptele de violență. Cei prezenți la activitate vor primi pliante cu recomandări și articole de îmbrăcămine înscripționate cu sloganul „Nu violenței în familie”. Totodată, la toate subunitățile din mediul rural și urban, polițiștii de proximitate vor realiza dezbateri preventive cu grupurile țintă.
    Ziua de vineri este dedicată siguranței rutiere. În acest sens, la nivelul tuturor subunităților de poliție vor fi desfășurate activități educativ-preventive în unitățile de învățământ de pe raza de competență. Totodată, se va realiza un info chioșc cu materiale informative, în cadrul Bibliotecii Județene Secția pentru Copii și Tineret din municipiul Focșani. De asemenea, vor fi derulate activități practice pentru cunoașterea și aplicarea regulilor de circulație, în cadrul proiectului „Noi știm să circulăm corect” la Åžcoala numărul 2 din Focsani, cu începere de la ora 10.00. În cadrul școlii, va fi realizată și o expoziție de desene cu tematică.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?