Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Accidente provocate din neatenție


Patru accidente de circulație s-au produs marți, pe șosesele din județ. Primul eveniment rutier a fost înregistrat la Nănești, la ora 12.35. Dragoș Iulian C., de 24 de ani, din municipiul București, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de Mirela S., de 36 ani, din comuna Măicănești, care se deplasa în aceeași direcție pe o bicicletă și a acoștat-o. În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a femeii. Polițiștii continuă verificările pentru a stabili cu exactitate modul de producere a accidentului.
    O oră mai târziu, un accident a fost anunțat și la Golești. Potrivit polițiștilor, Fineas C., de 20 de ani, din localitate, care se deplasa cu o bicicletă pe strada Pioneri, la intersecția cu strada Ceahlău nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea” și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a biciclistului. Victima a ajuns la spital, fiind transportată de un echipaj SMURD. „Un echipaj de paramedici din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit în comuna Golești, unde a preluat un pacient, în vârstă de 20 ani, care prezenta un traumatism la membrul inferior drept, după ce bicicleta pe care o conducea a fost acroșată de un autoturism. Acesta era conștient, cooperant și a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean de Urgență «Sf. Pantelimon» Focșani după acordarea îngrijirilor medicale la fața locului”, se arată într-o informare a ISU Vrancea.
    Tot marți, s-a produs un accident rutier și la Urechești, unde o șoferiță a întors fără să se asigure, fiind acroșată de un BMW. „La data de 30 septembrie a.c., ora 14.40, pe DN2-E85, în afara localității Urechești, M. Neta, de 63 ani, din comuna Bordești, în timp ce conducea o autoutilitară a executat manevra de întoarcere fără să se asigure și a fost lovită din spate de un autoturism, care circula regulamentar pe aceeași direcție de mers, pe banda de lângă axul drumului. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto”, a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Polițiștii au venit cu precizări și în cazul accidentului în care a fost implicat arbitrul de box Vasile Panțica. Acesta a ajuns cu mașina pe treptele unei bănci. „La data de 30 septembrie a.c., ora 17.17, pe str. Mr. Gh. Pastia din municipiul Focșani, P. Vasile, de 49 ani, din comuna Vânători, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul unor afecțiuni medicale a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns cu autoturismul pe trotuar lovind treptele unei unități bancare. În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto”, a transmis inspectorul principal Toader.
    Bărbatul a fost preluat de la locul accidentului de un echipaj SMURD și dus la Spitalul Județean de Urgență Focșani pentru investigații. „În jurul orei 17.20, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit în municipiul Focșani, intersecția Bulevardul Unirii cu strada Unirea Principatelor, pentru acordarea primului ajutor calificat unui bărbat în vârstă de 49 ani. Pacientul, care prezenta convulsie cu stare comatoasă, era șoferul unui autoturism care a produs un accident rutier. Acesta a fost transportat de urgență la cea mai apropiată unitate spitalicească”, au transmis pompierii.
    După investigații, Panțica a părăsit unitatea medicală pe propria răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?