Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Doi copii și doi adulți, răniți în accidentul produs între Peco Cotești și Urechești


Patru persoane au fost rănite în urma accidentului produs marți după-amiază, pe drumul european, între Peco Cotești și Urechești. În eveniment au fost implicate trei autovehicule. Inițial s-a spus că doar două persoane au fost rănite, respectiv o mamă și fetița ei. Ulterior, numărul victimelor a crescut la patru.
Într-o informare a poliției se arată că pe lângă cele două, în urma accidentului au mai fost răniți și șoferul autotutilitarei încărcate cu strugurui, dar și un alt copil, în vârstă de 9 ani. „La data de 23 septembrie a.c., ora 14.35, pe DN 2 E85, în afara comunei Urechești, B. Alin, de 23 ani, din comuna Cotești, în timp ce conducea un autoturism nu s-a asigurat la pătrunderea pe drumul cu prioritate, fiind acroșat de ansamblul format din cap tractor și semiremorca, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, iar ansamblul auto a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de D. Cristinel. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea gravă a lui D. Olguța, de 37 ani, precum și rănirea ușoară a lui D. Cristinel, de 40 ani, D. A., de 9 ani, și D. A., de 12 ani, toți din comuna Slobozia Bradului, pasageri în autoutilitară”, a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Femeia rănită grav, dar și fetița de 12 ani au rămas prinse între fiarele contorsionate ale mașinii și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru ca cele două victime să poată fi scoase din cabina mașinii care s-a făcut praf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?