Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Pompierii au stins incendii la Hângulești și Gura Caliței


Două incendii au stins pompierii în noaptea de duminică spre luni. Intervențiile au avut loc la Hângulești și Gura Caliței, iar într-unul dintre cazuri s-a stabilit că focul a fost pus intenționat. 
 Primul apel s-a primit puțin înainte de miezul nopții și s-a anunțat că la Hângulești ard plante furajere. La fața locului au plecat două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care au intervenit pentru stingerea flăcărilor ce cuprinseseră 3.000 de baloți. În urma verificărilor făcute de pompieri, a rezultat că la baza incendiului a stat cu rest de țigară aruncat la întâmplare.  
 În aceeași noapte, în jurul orei 2.00, alarma s-a dat din nou. De această dată, incendiul a fost anunțat la Gura Caliței și se manifesta tot la plante furajere. La Gura Caliței au ajuns tot două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, iar flăcările au mistuit 10 tone de plante furajere. În acest caz s-a stabilit că focul a fost pus intenționat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?