Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Indicator rutier montat cu susul în jos, la Vânători


Un indicator rutier cu semnificația „Cedează Trecerea” a fost montat cu susul în jos, la Vânători. Indicatorul este vizibil pe drumul care duce spre plajă, nu departe de clădirea primăriei și de casa unui consilier local PP-DD, potrivit unui localnic, care a și postat o fotografie cu indicatorul cu pricina pe Facebook. „Undeva în Vânători lângă casa unui consilier PP-DD, care probabil a aprobat montarea acestui semn rutier”, scrie persoana respectivă. 
    Localnicii au observat repede că indicatorul nu a fost montat bine, iar unul dintre aceștia nu s-a putuit abține să nu lase un mesaj pe semnul de circulație. Omul a scris cu un marker pe indicator următoarele: „Proștilor, ăsta-i semn de circulație la voi? Vă dau un pont: semnul cedează trecerea se pune cu vârful în jos”.
    Polițiștii de la Biroul Rutier nu știau nimic, vineri, despre indicatorul montat greșit, dar ne-au spus că vor face verificări. Potrivit comisarului șef Cătălin Stegărescu, șeful Biroului Rutier Focșani, în urmă cu ceva timp au fost verificate toate indicatoarele din comună și nu a fost observată această neregulă, ceea ce înseamnă că există posibilitatea ca cineva să fi întors semnul intenționat sau să fie fost sucit de vânt. De menționat este faptul că cei care se ocupă cu montarea indicatoarelor sunt reprezentanții primăriilor, după ce Consiliul Local solicită amplasarea lor în anumite locuri, iar poliția avizează acest lucru, dacă se impune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?