Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

191 de posturi vacante în unitățile de învățământ vrâncene


În unitățile de învățământ din județul Vrancea au rămas 191 de posturi vacante, în urma repartizărilor făcute în ședințele publice din 28 și 29 august, ședințe ce au avut loc în sala mare a Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea. Conform planificării făcute de reprezentanții ISJ, ieri au fost așteptați la repartizări educatorii și învățătorii. La educatori s-au mai dat trei posturi, la grădinițe din localitățile Lepșa, Mircești și Adjud (la Grădinița nr. 1).
Tot în ședința de ieri, au luat posturi și profesorii care au dublă specializare. Astfel, profesori care au susținut examen de titularizare în prima specializare și au obținut cel puțin nota 5.00 au putut opta în vederea completării normei didactice pentru ore în a doua specializare. Conform datelor statistice furnizate de reprezentanții ISJ, în această etapă au fost repartizate 63 de posturi, vacante rămânând 67 de posturi complete și 124 de norme incomplete.
Conform calendarului mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar pentru anul școlar 2014-2015, în perioada 1-2 septembrie pot fi depuse cererile de încadrare în sistemul „plata cu ora”, atribuirea orelor în acest sistem urmând a fi făcută pe 3 septembrie. Pe data de 8 septembrie va avea loc o nouă repartizare în ședință publică, în care dascălii care au luat catedre în ședința din 4 august vor putea renunța la postul luat atunci și vor putea opta pentru un alt post, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?