Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Un elev vrâncean, la proba de selecţie pentru Olimpiada internaţională de latină


Elevii vrânceni participă, sâmbătă și duminică, la olimpiadele la Limba română și Limbi clasice – limba latină, pentru gimnaziu și liceu. De asemenea, un elev vrâncean participă la proba de selecție pentru Olimpiada internațională de limba latină de la Arpino.
    Astfel, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), sâmbătă, 27 februarie, se la desfășura Olimpiada la Limba și literatura română, pentru elevii de gimnaziu. Și-au anunțat participarea 375 de elevi, din întreg județul. Olimpiada are loc la Åžcoala Gimnazială „Åžtefan cel Mare” din Focșani. „Evaluarea lucrărilor se va realiza la Åžcoala Gimnazială «Ştefan cel Mare». Rezultatele vor fi afișate la Åžcoala Gimnazială »Ştefan cel Mare», sâmbătă, 27.02.2016, după ora 22.00”, se arată în comunicatul ISJ. În aceeași zi are loc și Olimpiada de Limba și literatura română pentru liceeni. 225 de candidați se vor întâlni la Liceul Tehnologic „G. G. Longinescu” din Focșani pentru a rezolva subiectele propuse.
    Duminică, 28 februarie, la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani se va desfășura Olimpiada de limbi clasice – Limba latină, la care vor participa 42 de elevi vrânceni. „Rezultatele vor fi afișate la Liceul Pedagogic, duminică, 28.02.2016, după ora 18.00”, se mai arată în comunicat.
    Potrivit aceluiași document, un elev vrâncean va susține proba de selecție pentru Olimpiada internațională de limba latină de la Arpino. Proba de selecție se va desfășura duminică, după ora 14.00, la Liceul Pedagogic. „Lucrarea va fi scanată și transmisă electronic comisiei naționale, formate din cadre didactice universitare. Rezultatul va fi transmis ulterior de către MENSC”, au mai transmis reprezentanții ISJ.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?