Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Victimă a accidentului de la Peco Cotești, trimisă la București


Una dintre victimele accidentului produs duminică seara, pe drumul european, în zona Peco Cotești, a fost trimisă la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București. Este vorba de Iosif B., de 52 de ani, tatăl șoferului care a pătruns pe contrasens. La Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, acesta a fost diagnosticat cu „politraumatism prin accident rutier și contuzie hemoragică parietală stânga posttraumatică”. La scurt timp, medicii vrânceni au decis să-l trimită pe bărbat la spitalul din București pentru investigații medicale suplimentare.
    Reamintim că în urma accidentului au fost rănite patru persoane, câte două din fiecare mașină implicată în evenimentul rutier. Accidentul s-a produs pe fondul neatenției în conducere, după cum spun polițiștii. Un tânăr de 28 de ani, Ionuț B., din comuna Chiojdeni, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău-Focșani, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism Fiat, condus de Alina Nicoleta C., de 29 de ani, din municipiul Piatra Neamț. În urma accidentului a fost rănit tatăl șoferului din Chiojdeni și o pasageră din mașina acestuia, dar și șoferița Fiatului și o pasageră din mașina sa.
    Polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare și continuă verificările pentru a stabili cu exactitate modul de producere. Într-o informare de presă a IPJ Vrancea se arată că „la data de 24 august a.c., ora 18.00, pe DN 2 E 85, la Km 174+500 m, în afara comunei Urechești, B. Ionuț, de 28 ani, din comuna Chiojdeni, în timp ce conducea auto marca Ford pe direcția Buzău-Focșani, a pătruns pe contrasens intrând în colizune cu auto marca Fiat, condus regulamentar de C. Alina Nicoleta, de 29 ani, din municipiul Piatra Nemaț, județul Neamț. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto și a pasagerei P. Roxana, de 29 ani, din municipiul Piatra Neamț, județul Neamț,  precum și rănirea lui B. Iosif, de 52 ani, din comuna Chiojdeni, și A. Ana Maria, de 23 ani, din comuna Chiojdeni, ambii pasageri în autoturismul marca Ford. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?