Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Pîrcălăbescu nu mai vrea să fie şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu



Procurorul Nicolae Pîrcălăbescu nu mai vrea să fie șeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu. El a formulat cerere la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) prin care solicită eliberarea din funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu prin demisie și continuarea activității într-o funcție de execuția la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.
Cererea sa va fi luată în discuție în ședința din data de 26 august, de către reprezentanții Secției pentru Procurori din cadrul CSM. Procurorul Pîrcălăbescu ne-a spus că la baza cererii stau motive persoanale. „Rămâne ca Secția pentru Procurori din cadrul CSM să stabilească dacă aprobă solicitarea, dar și data mutării. Solicitarea a venit ca urmare a unor motive personale„, ne-a spus procurorul Pîrcălăbescu.
Magistratul ocupă funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu din data de 1 ianuarie 2012. În acest interval, el a fost detașat aproximativ un an la DNA Galați. Dacă cererea sa va fi aprobată, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu vor mai rămâne doar trei procurori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?