Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Infopol : Accidentată de o autoutilitară, a murit la spital – Accident de muncă – Femeie bătută de concubin – Radare


Accidentată de o autoutilitară, a murit la spital

    La data de 21 august a.c., ora 09.10, în comuna Răcoasa, G. Nicușor Costel, de 43 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure, lovind-o cu spatele autovehiculului pe Åž. Magdalina, de 76 ani, care se deplasa pe carosabil. Femeia a fost transportată la Spitalul Panciu, unde, ulterior, a decedat. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 22 august a.c., ora 00.14, polițiștii focșăneni l-au depistat pe C. Marius Florin, de 33 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,66mg/l alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Accident de muncă

           La data de 21 august a.c., ora 15.00, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că N. Marian, de 53 ani, din localitate, a fost victima unui accident de muncă.  În urma cercetăriilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 10.00, N. Marian, în timp ce se afla la serviciu, a încercat să remedieze o defecțiune la o cameră de supraveghere aflată în incinta unității. Acesta s-a urcat pe o scară și a căzut de la înălțimea de aproximativ 3,5 metri. Bărbatul a fost transportat la  Spitalul Județean pentru a primi îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Femeie bătută de concubin

    La data de 21 august a.c., ora 13.00, polițiștii din Păunești au fost sesizați despre faptul că V. Maricica, de 41 ani, din localitate, ar fi fost lovită la nivelul capului. În urma primelor verificări efectuate, s-a stabilit faptul că în timp ce se afla la domiciliul său, femeia a fost lovită cu un corp dur în zona capului de concubinul său C.  Sorin, de 40 ani, din localitate. Persoana agresată a fost internată la Spitalul Adjud. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Câmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?