Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Infopol : Accident cu două victime la Ploscuțeni – Agresiune cercetată de poliţişti – Deces cercetat de poliţişti – Radare


Accident cu două victime la Ploscuțeni

    La data de 20 august a.c., ora 11.50, pe DJ 252 în comuna Ploscuțeni, M. Ionuț, de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare pe un drum acoperit cu piatră, a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns în șanțul din partea stângă, unde a lovit un gard. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerului A. Petre Ionuț, de 15 ani, din comuna Ploscuțeni. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 20 august a.c., ora 01.00, pe strada Mr. Gh. Pastia din municipiul Focșani, polițiștii l-au depistat pe P. Ovidiu, de 25 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

    La data de 20 august a.c., ora 17.00, N. Dorin, de 57 ani, din comuna Homocea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din municipiul Adjud, nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat-o ușor pe M. Ortansa, de 72 ani, din localitate, care traversa strada regulamentar, pe marcajul pietonal.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 20 august a.c., ora 16.00, polițiștii din Păunești l-au depistat pe A. Nicu, de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Agresiune cercetată de polițiști

    La data de 20 august a.c., ora 14.45, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că P. Dan, de 51 ani, din localitate, în timp ce se afla pe Bulevardul Unirii nr. 14, ar fi fost lovit cu palma în zona feței de Åž. Marius, de 36 ani, din localitate, iar în cădere s-a lovit cu capul de un suport din ciment pentru flori. Victima a fost transportată la Spitalul Sfântul Pantelimon Focșani, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Deces cercetat de polițiști

    La data de 20 august a.c., ora 20.25, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că L. Costică, de 85 ani, din localitate, a fost găsit decedat în locuința sa. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Câmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?