Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Patru jucători noi la vicecampioana ligii din Vrancea


      Campioana en-titre Voința DEEP SERV și vicecampioana Sanorom Bolotești deschid sezonul 2014-2015 în Liga de minifotbal amatori Vrancea, competiție afiliată Federației de minifotbal din România, vineri, 22 august, ora 19.45 la baza sportivă EnergoSport. Voința începe noul sezon cu mari ambiții, iar un nou titlul de campioană și podiumul campionatului național sunt obiectivele formației manageriate de Marian Spînu.
După transferul lui Emilian Chivu în sezonul trecut de la echipa de futsal Progresul Focșani, Voința a dat o nouă lovitură în pauza competițională, prin cooptarea în lotul echipei a  jucătorului Florin Stanciu. SuperCupa Ligii de minifotbal este singurul trofeu care lipsește din vitrina Voinței, Times Pub în sezonul 2011/2012 și Dr.Gsm&Global Proiect în sezonul 2012/2013 sunt echipele care au în palmares acest trofeu. Vicecampioana ediției trecute, Sanorom Bolotești, formație manageriată de Romică Corozanu pare principala contracandidată a Voinței și în acest sezon, iar noutățile din lotul echipei sunt Adrian Toma (ex-Voința, care a preluat funcția de antrenor), jucătorii Ciprian Dumitriu, Florin Ciobotaru (ex-Dr.Gsm&Global Proiect) și Cătălin Costin.


                                Ciprian Dumitriu va evolua în sezonul următor pentru Sanorom Bolotești

Întreruperea șirului de titluri consecutive a Voinței este obiectivul principal trasat de conducere antrenorului Adrian Toma. Până pe 26 august se pot face înscrieri pentru Liga 1, sezonul 2014-2015, iar duminică, 31 august va fi programată prima etapă a campionatului local de minifotbal. Organizatorii campionatului de minifotbal pentru amatori au amânat cu o săptămână începerea campionatului local la cererea unor delegați ai echipelor participante și anunță că marți, 26 august, ora 19.30, la baza sportivă EnergoSport, va avea loc ultima ședință tehnică cu delegații echipelor participante în noua ediție de campionat.
Pe ordinea de zi va fi prezentat Regulamentul competițional, sistemul de desfășurare al campionatului local, depunerea dosarelor de înscriere și tragerea la sorți a primei etape de duminică, 31 august. Voința DEEP SERV, campioana en-titre, Sanorom Bolotești vicecampioana, Jess Caffe și Flux Cafe echipele care au participat la turneul final al Cupei României, Dr.GSM&Global Proiect, Arena, Pro As Company, Pamiro Construct, Fabrica de imagine, Sordi di Cristo, Dan San Mărășești, Ripensia Odobești și G.S.Mobile sunt echipele care și-au anunțat participarea până în acest moment.  

    Liga 2 și Divizia de OLD-BOYS, noutățile ligii de minifotbal

În urma protocolului încheiat între organizatorii Ligii de minifotbal și organizatorii Cupei Sanorom de la Bolotești, Liga de minifotbal va demara înscrierile și pentru Liga 2, competiție ce se va desfășura la Bolotești începând cu 7 septembrie. Astfel, sezonul 2014/2015 va fi ultimul sezon în care se pot face înscrieri direct în Liga 1, urmând ca din sezonul viitor orice echipă nou înscrisă să pornească în campionat din Liga 2.
Faza locală a Cupei României la minifotbal se va desfășura cu toate echipele din cele două ligi, iar Cupa Ligii este noul trofeu pus în joc în acest sezon de organizatori. Divizia de Old-Boys este la prima ediție și este o competiție adresată jucătorilor cu vârsta de peste 35 ani și va demara începând cu data de 31 august. Sistemul de desfășurare a diviziei va fi stabilit împreună cu delegații echipelor participante la ședințele tehnice premergătoare campionatului local de old-boys, iar acestea vor putea participa la faza locală a Cupei României la minifotbal alături de echipele participante în Liga.
În competițiile organizate sub egida F.M.R au drept de joc jucătorii amatori cu vârste de la 18 ani (pot fi acceptați și jucători între 16-18 ani cu acordul părinților), iar jucatorii care activează în Liga 1, 2 și 3 de fotbal precum și cei din Liga 1 și 2 de futsal, nu au drept de joc în această competiție, aceasta fiind destinată exclusiv amatorilor. Jocurile se vor desfășura în week-end, în două reprize a 20 minute, cu play-off și play-out, iar viza medicală este obligatorie pentru toți participanții.
Informații se pot obține la telefon 0744.890.085 (pt.Liga 1 și Divizia de Old-Boys), tel.0744.524.029 (pentru Liga 2 ), pe www.campionateminifotbal.ro sau pe pagina de facebook a competiției, Liga Minifotbal Amatori Vrancea. Vineri, 22 august, ora 18.30, în deschiderea SuperCupei Ligii de minifotbal va avea loc prima ședință tehnică cu delegații echipelor care și-au anunțat participarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?