Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Bac-ul de toamnă: Au fost stabilite centrele pentru examenele scrise!


1.173 de absolvenți de liceu din județul Vrancea vor susține de luni, 25 august, probele scrise din cadrul examenului de Bacalaureat. Toți candidații înscriși au fost  repartizați la patru centre de examen din Focșani, care vor funcționa la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, Colegiul Tehnic „Ion Mincu” și Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea”.
Conform tabelului afișat de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ), centrelor de examen stabilite le-au fost arondate mai multe școli, după cum urmează:

La Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” vor susține examen candidații care au absolvit Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu, Liceul de Arte „Gh. Tattarescu” Focșani, Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobești, Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Focșani, Colegiul Național „Unirea” și Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești. 
 
Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi” i-au fost arondați candidații care provin de la următoarele licee: Liceul cu Program Sportiv, Liceul Tehnologic Odobești, Colegiul Național „Al.I. Cuza” Focșani, Liceul „Simion Mehedinți” Vidra, Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” Panciu și, de asemenea, vor susține examenul aici și cei de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”.
 
La Colegiul Tehnic „Ion Mincu” vor susține probele scrise absolvenții colegiului tehnic gazdă, cei ai Liceului Tehnologic „G. G. Longinescu” Focșani, de la Centrul școlar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna”, Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, Colegiul Tehnic „Gh. Balș” și Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud.

La centrul de examen de la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” se vor  prezenta candidații care au absolvit cursurile colegiului gazdă, cei de la Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia” Focșani și cei de la Liceul Teoretic „Grigore Gheba” Dumitrești.

Lucrările candidaților vor fi corectate în cele două centre de evaluare stabilite la nivelul ISJ, și anume Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia” și Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”.
Potrivit reprezentanților ISJ, candidații sunt rugați să se prezinte în centrele de examen în zilele de desfășurare a probelor scrise până la ora 8.30 și să nu aibă asupra lor manuale, telefoane și alte obiecte pentru inspirație. „Candidații vor fi prezenți în centrele de examen în zilele de desfășurare a probelor scrise până la ora 8.30. Sunt rugați să nu aibă asupra lor telefoane, manuale, fițuici, mijloace de comunicare electronice care ar putea ajuta la rezolvarea subiectelor. În cazul în care vor fi găsiți cu asemenea materiale, chiar dacă nu le-au folosit, vor fi eliminați din examen și nu mai au dreptul să participe în următoarele două sesiuni. Candidaților eliminați din examen li se anulează rezultatele obținute în sesiunile anterioare”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?