Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

O copilă de 12 ani susține că a fost violată


O copilă de 12 ani, din comuna Slobozia Bradului, a reclamat că ar fi fost abuzată sexual de un localnic. Fapta s-ar fi consumat în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe un câmp din apropierea localității Cornetu, iar sesizarea la poliție s-a făcut sâmbătă. Potrivit celor reclamate, copila de 12 ani și o altă fată, de 14 ani, ar fi fost acostate de doi băieți din localitate, unul de 22 de ani, celălalt de 19 ani, ele fiind duse pe un câmp din apropiere, unde cea mică ar fi fost violată. Victima a susținut că după consumarea raporturilor sexuale, a fost adusă în localitate atât ea cât și prietena sa. Potrivit oamenilor legii, fata a susținut că a fost obligată să întrețină inclusiv relații sexuale orale cu tânărul.
    Copila a ajuns și la Spitalul Județean de Urgență Focșani, întrucât a suferit mai multe răni. Ea a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-facial și traumatism toraco-lombar, tentativă de viol”, după cum se arată în buletinul de presă al unității medicale, iar ieri a fost externată. Înainte de a pleca acasă, fata a fost investigată și de un ginecolog, pentru a se stabili dacă a fost sau nu violată. 
Polițiștii ne-au spus că astăzi urmează să intre în posesia concluziilor medico-legale și în funcție de cele constatate de specialiști, vor ști cu exactitate dacă fata a fost sau nu violată. Oamenii legii ne-au spus că se fac verificări și pentru a se stabili cum a suferit leziunile cu care a fost diagnosticată, întrucât există informații potrivit cărora ar fi fost bătută de membrii familiei, atunci când aceștia au aflat unde a fost cu băieții și cealaltă fată. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, care fac cercetări în acest caz, ne-au spus că în funcție de rezultatele anchetei vor dispune măsurile corespunzătoare în acest dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?