Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

INFOPOL – Evenimente rutiere, Deces cercetat de poliţişti, Radare


Nr.  207 din 18 august 2014

BULETIN DE PRESÄ‚

Evenimente rutiere
La data de 7 ora 07.50, pe str. Brăilei din municipiul Focșani polițiștii l-au depistat pe C. Cătălin Ionuț, de 32 ani, din municipiul Codlea, județul Brașov, în timp ce conducea un autoturism, iar la solicitarea polițiștilor a afirmat că deține permis de conducere eliberat de Italia. Ulterior, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 17 august a.c., ora 06.20, pe str. Mărășești din municipiul Focșani, polițiștii l-au depistat pe G. Toader-Coc, de 20 ani, din comuna Nistorești, în timp ce conducea fără a poseda permis. În urma verificărilor efectuate s-a mai stabilit faptul că autoturismul era radiat din circulație și avea montate plăcuțe de  înmatriculare care aparțin unui alt autoturism.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 17 august a.c., ora 13.00, pe DN 2D, în afara localității Bolotești, V. Marius Ionuț, de 34 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea autoturismul marca Toyota , nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care se deplasa în fața sa, autoturism care efectua manevra de viraj la stânga, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a lui V. I., de 4 ani, pasager în autoturismul marca Toyota.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 17 august a.c., ora 20.10, în comuna Vulturu, polițiștii l-au depistat pe I. Costică, de 45 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice ( 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat).
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 17 august a.c.,, ora 03.41, polițiștii focșăneni l-au depistat pe P. Claudiu, de 25 ani, din comuna Tătărăști, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice ( 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat).

La data de 18 august a.c., ora 00.40, pe DN2-E85 în comuna Popești, polițiștii l-au  depistat pe T. Mircea, de 30 ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice ( 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat).
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 16 august a.c., ora 02.38, polițiștii din Panciu au fost sesizați  despre faptul că persoane necunoscute au sustras un autoturism parca pe str. 1 Mai.
In urma cercetărilor efectuate a fost depistat B. Dragoș Valentin, de 18 ani, din localitate, care a condus autoturismul fără a poseda permis de conducere și perzenta halenă alcoolică.
In cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de furt, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 16 august a.c., ora 11.45, pe str. Republicii din municipiul Focșani polițiștii l-au depistat pe Åž. Vasile, de 23 ani, din comuna Tulnici, în timp ce conducea un autoturism care era radiat din circulație din data de 13.08.2014.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 16 august a.c., ora 16.30, polițiștii din Garoafa l-au depistat pe D. Ismail, de 33 ani, din orașul Babadag, județul Tulcea, în timp ce conducea o autoutilitară care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 15.08.2014.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Deces cercetat de polițiști
La data de 16 august a.c., ora 12.00, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că M. Chircor, de 84 de ani, din localitate a fost găsit decedat la locuința sa. Cadavrul nu prezenta urme de violență și a fost transportat în vederea stabilirii cauzei decesului.

Radare
DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești- Domnești;    Garoafa-Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?