Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Selecţioneri noi în fruntea Naţionalei de futsal


Comisia de futsal din cadrul Federației Române de Fotbal a stabilit programul după care se vor disputa meciurile din Liga I de futsal. Ediția 2014-2015 va avea în componență 12 echipe, 11 aceleași de sezonul trecut, plus apariția celor de la Reșița, echipă care va juca direct în Liga I. Prima ligă va debuta duminică, 7 septembrie. În prima etapă, Progresul Focșani va evolua pe terenul echipei Muncitorul Reșița. După cele 22 de runde din sezonul regulat, se va continua întrecerea pe grupe valorice, în turneele play-off (locurile 1-8) și play-out (locurile 9-12).
Liga a II-a va cuprinde 8 echipe, ele fiind CS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, CS Fortius 2014 Buzău, AS Inter Gheorghieni, CS Blue Angel Cristian Brașov, CS United II Galați, AS CS Pro Tineret Sighișoara, Luceafărul Buzău și City’us II Tg. Mureș. Supercupa României la fitsal se va disputa pe 1 septembrie 2014, probabil la Chiajna, cele două combatante fiind Autobergamo Fiat Deva (campioana națională en-titre) și City’us Tg. Mureș (câștigătoarea Cupei României).
Deși a promovat echipa României la turneul final al CE de futsal din Belgia, unde a ocupat un onorant loc 6, selecționerul Nelu Stancea (care a rămas în continuare antrenorul principal al formației CSMS Iași) a fost înlocuit de la conducerea loturilor de seniori și tineret ale țării noastre ! Noii selecționeri sunt Zoltan Jakab (antrenor la FK Odorheiu Secuiesc) – la seniori și Endre Kacso (de la City’us Tg. Mureș) – la tineret.
Echipa de seniori a României va avea două acțiuni în acest an, cu meciurile „duble” Spania – România (la Alicante, în intervalul 14-17 septembrie, se va juca probabil pe 15 și 16 septembrie 2014) și România – Serbia (probabil la Deva, pe 3 și 4 decembrie 2014).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?