Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Victor Piţurcă, suspendat patru etape


Comisia de disciplină a LPF a luat măsuri după cele mai recente scandaluri iscate sau în care au fost implicați oamenii de fotbal.
Astfel, Gigi Becali, Dinu Gheorghe, Marian Iancu și Victor Pițurcă au fost sancționați ca atare după ultimele manifestări și declarații. Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost suspendat două luni și va fi nevoit să plătească o amendă de 15.000 de lei. Åžeful Timișoarei, Marian Iancu, a fost suspendat trei luni și în plus va plăti o penalitate sportivă de 15.000 de lei. Dinu Gheorghe, președintele Rapidului, a primit aceeași sancțiune ca Gigi Becali: două luni de suspendare și 15.000 amendă.
Nici antrenorul Universității Craiova, Victor Pițurcă, nu a scăpat de penalizări: va fi suspendat patru etape și va fi nevoit să plătească 7.950 de lei. Pițurcă nu va putea sta pe banca Åžtiinței la meciurile extrem de importante cu CFR Cluj și Steaua.
Practic, antrenorul craiovenilor nu va mai avea dreptul să conducă de pe bancă în acest an niciun meci oficial. Dacă suspendarea va fi menținută, Pițurcă va putea sta pe bancă abia pe 18 februarie 2011, când este programat meciul cu Victoria Brănești, din returul Ligii I.
Victor Pițurcă,
suspendat patru etape

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?