Persoanele care, din cauza problemelor de sănătate, vor fi spitalizate la Panciu în perioada iernii, nu vor fi nevoiți să-și procure hrana din afara unității sanitare, susține managerul Nicolae Mărăscu. Acesta a dat asigurări că Spitalul Panciu s-a pregătit din timp cu tot ce-i trebuie pentru ca pacienții să beneficieze de o alimentație cât mai variată în anotimpul rece. „Am pregătit diverite feluri de conserve, dar și de compoturi, care vor ajunge pe masa bolnavilor în această iarnă”, ne-a declarat Nicolae Mărăscu. El a ținut să precizeze că, și în această perioadă, pacienții primesc, la fiecare masă, alimente care să le asigure necesarul zilnic de calorii. „Nu este chiar ca acasă, dar credem că, spre deosebire de alți ani, situația s-a schimbat în ceea ce privește alimentația bolnavilor. Încercăm să oferim, în măsura posibilităților proprii, dar și sprijiniți de oameni cu suflet, din oraș, un meniu cât de cât diversificat”, a mai spus Nicolae Mărăscu.