Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Focșăneanca Oana Negrea, pentru a șasea oară consecutiv campioană națională la fotbal feminin

O nouă performanţă de excepţie pentru fosta noastră jucătoare Oana Negrea. Descoperită şi lansată în fotbalul feminin de Prosport Focşani, Oana Negrea a câştigat cel de-al şaselea titlu naţional (consecutiv) la fotbal feminin. Mai mult, în ultimul meci de campionat a înscris unul dintre cele şapte goluri marcate de echipa sa, Olimpia U Cluj-Napoca.

Componentă de bază a senioarelor de la Olimpia U Cluj-Napoca şi a lotului naţional de fotbal feminin a României, Oana Negrea n-a uitat de Prosport Focşani.

De curând, în perioada 1-3 mai 2019, pe toată durata Turneului Centenar de la Cluj-Napoca, Oana Negrea a stat în permanenţă alături de delegaţia Prosport Focşani. Le-a vorbit sportivilor şi părinţilor noştri, ne-a susţinut şi s-a bucurat de prezenţa noastră.

Oana Negrea învaţă la LPS Cluj-Napoca, echipă alături de care este campioană naţională la ONSS fotbal feminin. De asemenea, este componentă de bază a Naţionalei de futsal a României.

N-are cum să uite de Focşani; părinţii ei locuiesc şi muncesc în Focşani.

O sportivă de excepţie, născută în Focşani, care face cinste oraşului şi judeţului nostru. Noi, Prosport Focşani, îi mulţumim pentru munca depusă la clubul nostru. Suntem mândri pentru că am reuşit să lansăm sportului românesc un sportiv şi un om extraordinar.

La ultimul meci de campionat, Olimpia U Cluj-Napoca evoluat în următoarea componență:

Pop (Ganea) Mirela – NEGREA OANA, Teodora Meluță, Borodi Raluca (min 80 Mureșan Daiana), Neacșu Maria (min 75 Botojel Cristina) – Mirea Roxana, Ioana Bortan, Tărășilă Beatrice, Ciolacu Mihaela – Borodi Adina (min 45 Bălăceanu Ioana) și Carp Cristina.

Au marcat: Carp Cristina (3), Roxana Mirea, OANA NEGREA, Mihaela Ciolacu și Beatrice Tărășilă.

Felicitări, Oana! Îţi dorim multă sănătate şi mult succes în tot ceea ce faci!

Comunicat de presă Prosport Focșani

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?