Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648
Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648

Grupă schimbată pentru campioana României la futsal


Echipa belgiană de futsal Charleroi va evolua împotriva formației FC Deva, în timp ce gruparea ucraineană Lokomotiv Harkov o va întâlni pe Inter FS, potrivit unei trageri la sorți speciale care a avut loc la Nyon, din cauza conflictului dintre Ucraina și Rusia. La tragerea la sorți din 3 iulie, Lokomotiv Harkov a fost extrasă în grupa a treia a UEFA Futsal Cup, echivalentul Ligii Campionilor, găzduită de ISK Dina Moscova (Rusia), din care mai făceau parte FC Deva și o echipă care va fi desemnată după un turneu de calificare.
Totuși, în 17 iulie, în urma unei scrisori înaintată de Federația Rusă de Fotbal și Federația Ucraineană de Fotbal, un comitet de urgență al UEFA a stabilit că echipele din Rusia și Ucraina nu pot evolua una împotriva celeilalte. Astfel, UEFA a efectuat o tragere la sorți specială prin care Lokomotiv Harkov era relocată în altă grupă. În urnă s-au mai aflat echipe cu un coeficient asemănător: Sporting Club de Paris, Futsal Team Charleroi și Luparense C/5.
În grupa a treia, alături de ISK Dina Moscova, Futsal Team Charleroi și FC Deva, va evolua și câștigătoarea grupei F preliminare (MNK Alumnus Zagreb, Copenhaga Futsal sau Balzan FC din Malta). Turul principal va avea loc în perioada 30 septembrie – 5 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?