Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO:Cofetăria Princess Vă recomandă desertul săptămânii


                                       CRÈME BRULEE

         
  INGREDIENTE:
250ml smântână dulce (pentru frișcă)
  2 gălbenușuri
  Un praf de sare
   30g zahar
    ½ baton vanilie
  Smântâna, sarea, batonul de vanilie și jumătate din cantitatea de zahăr se pun la foc mediu dar având grijă să nu fiarbă. Se amestecă gălbenușurile cu restul de zahăr. Se toarnă puțin din compoziția caldă peste gălbenușuri și se amestecă rapid, apoi se toarnă toată compoziția amestecând continuu. Se trece prin sită. Se toarnă compoziția în forme de ceramică și le așezăm în tava de la cuptor în care am pus puțină apă cât să ajungă la jumătatea formelor. Se coc 30-35 minute la 160 grade. Se lasă la răcit apoi se pune deasupra zahăr brun și se caramelizează cu un arzător.
Se servește rece. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?