Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

La 75 de ani, judecat pentru tăiere ilegală de arbori


Un bătrân de 75 de ani, din comuna Vidra, a fost trimis în judecată pentru că a tăiat ilegal arbori. Procurorii spun că Nicolae S., în perioada martie-noiembrie anul trecut, a tăiat trei fagi nemarcați din pădurea proprietate personală. Audiat fiind, bărbatul a recunoscut comiterea faptei.
    Alte două persoane, din comuna Vrâncioaia, vor fi judecate pentru tăiere ilegală, dar și pentru sustragere de material lemnos. Frații Nicușor și Maricel S. au fost trimiși în judecată pentru că în perioada noiembrie-decembrie 2013 au tăiat ilegal și apoi au sustras din proprietatea unei persoane fizice 5 arbori. Cei doi au creat un prejudiciu de 6.256 lei. Și ei au recunoscut comiterea faptei.
    În fața instanței de judecată vor ajunge și frații Viorel și Maricel C., din Nereju. În rechizitoriu se arată că la finele anului 2013, ei au tăiat ilegal și sustras 17 arbori, esență molid. Dintre aceștia, 14 nu erau marcați, iar trei erau marcați, dar nu pentru a fi tăiați de ei, ci de o altă persoană. Prejudiciul este de 20.175 lei. La audieri, frații au avut declarații contradictorii și nu au recunoscut că au tăiat rășinoasele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?