Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

VREMEA va fi în general instabilă


MIERCURI
Vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările se vor accentua și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice în zonele de deal și de munte și în centrul țării și pe arii restrânse în partea de sud a teritoriului, iar seara și noaptea cu precădere în nord-est. Cantitățile de apă, izolat, vor depăși 25 l/mp și vor fi condiții de grindină. În celelalte zone cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Vântul va avea intensificări în regiunile estice și sud-estice, dar pe arii restrânse și în restul țării, asociat ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24…25 de grade în depresiunile Carpaților Orientali și 32 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor situa în general între 12 și 22 de grade.
La București, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și condiții pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade
JOI
Vremea va fi în continuare în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate. Îndeosebi în a doua parte a zilei și la începutul nopții vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în zonele de deal și la munte, local în sudul, estul și centrul țării și izolat în rest. Cantitățile de apă vor fi izolat însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, iar cele minime între 12 și 22 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?