Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Spitalul Adjud caută directori


Spitalul Municipal Adjud angajează director medical și director economic. După ce a fost organizat concursul pentru postul de manager, unitatea a scos la concurs posturile de director medical și director financiar-contabil. Cei interesați își pot depune dosarele până pe 28 iulie și trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Mai exact, candidații trebuie să aibă domiciliul stabil în România, să nu fie condamnați penal sau în curs de urmărire penală, să nu aibă vârsta de pensionare și să fie apți din punct de vedere medical. 
De asemenea, pentru postul de director medical, candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil medicină, să fie confirmați ca medic specialist sau medic primar și să aibă cel puțin doi ani vechime ca medic specialist. Pentru postul de director economic, candidații trebuie să fie absolvenți de învățămant universitar de lungă durată, în profil economic și să aibă cel puțin doi ani vechime în specialitatea studiilor. Înscrierile se fac la sediul unității pană pe 28 iunie. 
Concursul pentru postul de director medical se va susține pe 6 august – proba scrisă și 8 august – prezentarea proiectului de management și interviul de selecție, iar concursul pentru director economic se va susține pe 5 august – proba scrisă și pe 7 august – prezentarea proiectului de management și interviul de selecție. În prezent, postul de director medical este ocupat de medicul Daniel Bunea, iar postul de director economic de Liviu Voinea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?