Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Cum va fi vremea în weekend


Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi, cu precădere în regiunile vestice. Cerul va fi variabil și doar izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată, îndeosebi la munte, informează Administrația Națională de Meteorologie. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 11 și 21 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni. Spre dimineață, izolat vor fi condiții de ceață.
La București, vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin și vânt slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.
La munte, vremea va fi în general frumoasă și în încălzire. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a zilei, când izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată, în special în Carpații Meridionali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste, cu precădere în Munții Banatului și grupele vestice ale Carpaților Meridionali.
La mare, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 27 de grade, iar cele minime între 18 și 20 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 21 și 23 de grade.
Duminică, vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă în majoritatea zonelor, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara îndeosebi în zona montană, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Minimele termice vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni și 22 de grade în deltă.
La munte, vremea va fi predominant frumoasă, iar temperaturile vor continua să crească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara când pe arii restrânse vor fi averse, în general slabe cantitativ și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.
La mare, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 19 și 21 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 23 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?