Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

START la lucrările pe strada Unirea Principatelor din Focșani



    Primăria Focșani a început lucrările de reabilitare pe strada Unirea Principatelor. În prima etapă vor fi efectuate lucrările de înlocuire a bordurilor și de amenajare a trotuarelor. Ieri, muncitorii lucrau la excavarea infrastructurii în zona intersecției cu strada Timotei Cipariu. Investiția are o valoare de circa trei milioane lei și este executată de asocierea Sotirex Bacău-Routte Construct. Investiția cuprinde lucrări de proiectare și de execuție a reabilitării străzii astfel încât firmele să nu mai invoce diferite motive pentru a umfla ulterior facturile.
    În perioada următoare vor începe lucrările și la trotuarele de pe strada Cuza Vodă și Bulevardul Mărășești. Primăria Focșani a anunțat, ieri, obținerea deciziei de la Agenția de Protecția Mediului pentru proiectul „Amenajare trotuare și ridicări la cotă pe sectorul de drum cuprins între strada Cuza Vodă de la intersecția cu DN2 la intrarea în municipiu și până la intersecția cu strada Mărășești și pasajul peste calea ferată 500”. „Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează poate fi consultat la sediul APM Vrancea, din Focșani str. Dinicu Golescu, nr. 2, jud. Vrancea, în zilele de luni-joi între orele 8.00-16.30 și în ziua de vineri între orele 8.00-14.00, precum și la următoarea adresă de internet apmvn.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț”, precizează Primăria Focșani.
    În paralel se desfășoară lucrări pe strada Cotești unde muncitorii lucrează în mai multe zone la amenajarea trotuarelor și a carosabilului. Lucrarea este complexă, cu săpături până la circa 60 centimetri, cu straturi de piatră tasate și asfalt. Este o structură diferită de ceea ce s-a găsit, cu câțiva centimetri de asfalt și piatră de rău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?