Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Piaţa Unirii, neîncăpătoare la spectacolele de Zilele Municipiului Focşani


Mii de vrânceni au venit, sâmbătă și duminică, în Piața Unirii din Focșani, pentru a sărbători Zilele Municipiului. Oamenii au ieșit din case în număr foarte mare și au petrecut până la miezul nopții, alături de artiști.
 Primii artiști care au urcat pe scenă sâmbătă seara au fost Vescan&Doddy, un duet care s-a făcut cunoscut în ultima perioadă în lumea muzicală din România cu hitul „Pleacă”. „A fost o plăcere pentru noi să cântăm în fața focșănenilor, mai ales că am făcut-o pentru prima oară în acest oraș. Ne-am simțit excelent și promit că voi reveni când voi mai fi invitat la un astfel de spectacol”, a spus Vescan. Acesta a mărturisit și un mare motiv de supărare: „Cei mai mulți nervi din ultimii doi ani mi i-a făcut un copil din Tunisia care, recent, mi-a spart pagina de Facebook. Încă sunt nervos și o să mai fiu mult timp”. 



 Încă de când era mică, Alina Eremia (20 ani) a descoperit-o pe Beyonce, iar de atunci a devenit admiratoarea ei numărul unu. Deși nu are casa tapetată cu postere cu chipul artistei, în toate playlist-urile ei se găsesc melodiile celebre ale mulatrei. Sâmbătă, în fața publicului focșănean prezent în Piața Unirii, cântăreața de la trupa LaLa Band s-a simțit în largul ei, iar cel mai nou hit al ei, „Cum se face” a fost cel mai apreciat de spectatori. Pe durata recitalului, Alina Eremia a mai interpetat piese ca „With or Without You”, „În dreapta ta” sau „Tu ești vara mea”, melodii care au prins la public. „Cei de aici m-am primit foarte, foarte frumos. Publicul a cântat ori de câte ori am solicitat și m-am bucurat foarte mult că știau melodiile. M-am bucurat foarte, foarte mult că au reușit să se distreze cu mine”, a spus Alina Eremia. Fanii au copleșit-o pe Alina Eremia cu aplauze și scandări, iar la finalul spectacolului au înconjurat-o pentru autografe. 
 Recitalul lui Maximilian s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Artistul a cântat piese atât de pe albumul său, cum ar fi „Sophie”, „Supereroul tău”, „Dragoste nebună” și „Vocile din capul tău”, dar și fragmente din colaborări, precum „Fără filtru”, „Elegant” și „Sare casa”. Maximilian a început să cânte hip hop în 1996, pe când era încă în liceu. „Sophie” este cel mai de succes single lansat, având peste 11 milioane de vizualizări pe canalul oficial Okapi Sound de YouTube. 
        Smiley: Mă bucur că am găsit atâta căldură din partea publicului din Focșani
 După recitalul internațional susținut de Kaan și MC Foti, a urmat și cel mai așteptat moment al serii, recitalul susținut de Smiley. Unul dintre cei mai apreciați artiști pop român a creat isterie în rândul fanelor sale. Hituri precum „Acasă”, „Dincolo de cuvinte”, „Cai verzi pe pereți”, „Dead man walking”, „Am bani de dat”, „Oficial îmi merge bine” sau „Love is for free” au încins atmosfera, focșănenii fredonând, alături de cântăreț, strofe întregi. „A fost o seară minunată și mă bucur că am găsit atâta căldură din partea publicului din Focșani. Vă mulțumesc din suflet și nu uitați că trebuie să vă mențineți spiritul mereu tânăr și să fiți pozitivi”, a spus artistul.
        Rolla Sparks: Focșănenii sunt minunați, au reacționat foarte bine
 Cei care au dat duminică startul distracției au fost Ligia și Alama care au reușit să-i determine pe petrecăreți să danseze în aer liber. „Ne-am simțit perfect în această seară la Focșani, unde venim pentru prima dată. Lumea a fost foarte receptivă. Vom reveni oricând, de zece ori pe an, dacă vom mai fi invitați”, ne-a spus Alama. „Este cel mai tare public pe care l-am întâlnit anul ăsta. Nu mă așteptam să interacționeze așa de mult și de frumos cu toții. M-am simțit minunat, clar. Focșănenii să fie iubăreți, pozitivi, optimiști. Îi iubesc, aștept să ne revedem. Pregătim un clip foarte atare, intrați pe paginile noastre de facebook”, a transmis Ligia. 
 Ulterior, pe scenă au urcat F Charm și dansatoarele sale care au încins atmosfera la maxim. Oamenii veniți în Piața Unirii au cântat împreună cu acesta, iar cei mai îndrăzneți au și dansat. „Este a patra sau a cincea oară când vin la Focșani. Å¢in minte că prin 2010 sau 2011 am lansat aici un proiect de-al meu. Este un public foarte călduros, o atmosferă cu energie pozitivă, care pe mine mă încarcă. Am scos pentru consumatorii de club o piesă în colaborare cu Matteo – se numește „Ori la bal, ori la spital”, suntem artiști din același label, Lanoy Production, acolo sunt foarte mulți artiști talentați. La mulți ani, sănătate le doresc focșănenilor, să ne vedem în fiecare an pentru că e un public extraordinar, cel mai tare”, ne-a spus F. Charm.
 Alături de F. Charm a urcat pe scenă și Rolla Sparks, care i-a încins pe focșăneni cu melodiile sale, dar și cu ținuta sa – o fustă din animăluțe de pluș.  „Sunt pentru prima dată la Focșani. Focșănenii sunt minunați, au reacționat foarte bine. Sunt foarte mulți, plini de energie, clar sunt puși pe distracție. Voi reveni cu cea mai mare plăcere. În urmă cu două săptămâni am lansat un nou single Rolla Sparks, se numește Shimmy Yo, este pe Youtube. Vrem ca piesa asta să rupă în această vară. Iar pentru toamnă vom scoată o nouă piesă, de dragoste, în limba română. Le doresc tuturor o vară incendiară, plină de soare”, ne-a spus Rolla Sparks. 
         Dan Teodorescu, Taxi: Sunt legat sufletește de Colegiul Național Unirea și de focșăneni
 Apoi, pe scenă a urcat adolescenta Nicole Cherry, care a extaziat focșănenii, de la cel mai mic la cel mai mare. Hiturile sale au fost fredonate de toți cei prezenți în Piața Unirii. „Sunt pentru prima dată la Focșani și am rămas uimită de oamenii de aici! M-am simțit foarte bine în mijlocul focșănenilor și cu siguranță voi reveni. Am lansat de curând melodia „Vara mea”, care merge foarte bine, iar în toamnă voi lansa o piesă la fel de frumoasă. Îmi doresc să mă întâlnesc cu focșănenii la toate aniversările lor pentru că sunt sigură că va fi la fel de frumos cum a fost și în această seară. Le mulțumesc pentru tot!”, ne-a spus Nicole Cherry.
 Cei de la trupa Taxi au fost de departe cei mai așteptați artiști ai serii. Ei au fost și cei care au închis Zilele Municipiului Focșani.  „Mi-a plăcut publicul focșănean, a fost foarte amabil, au fost foarte politicoși și ne-au aplaudat foarte mult. Noi le mulțumim foarte mult că ne-au suportat. Sunt legat sufletește de Colegiul Național Unirea și de focșăneni. Am avut vreo trei concerte la CNU și pot spune că au fost cele mai tari. Copiii de acolo sunt extraordinari, sunt foarte capabili și foarte inteligenți, sunt exact cum ar trebui să se întâmple lucrurile în țara asta. De ziua lor, focșănenilor le doresc fix ceea ce-mi doresc și mie și celor dragi – să aveți parte de sănătate și iubire”, ne-a spus Dan Teodorescu de la trupa Taxi. 
         Marian Oprișan, alături de focșăneni
 În Piața Unirii din Focșani a venit și președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, pentru a se bucura alături de focșăneni, de atmosfera de sărbătoare și de muzica de calitate. El a fost întâmpinat cu bucurie de spectatori, care au ținut să-l salute. 
 Pe cerul Focșaniului au apărut și câteva lampioane, focșănenii exprimându-și astfel  bucuria de a serba Zilele Municipiului. 

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?