Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Bătaie generală din cauza unui PORC


Trei persoane, una din Bacău, dar care locuiește fără forme legale în Suraia, și celelalte două din Suraia au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Este vorba de Costică T. D., de 55 de ani, din județul Bacău, care locuiește fără forme legale la Suraia, Vasilică B., de 53 de ani, din și fiul său Lucian B., de 22 de ani, ambii din Suraia. 
 Potrivit rechizitoriului, bărbatul care are domiciliul pe Bacău este rudă cu membrii familiei cu care s-a încăierat. Cele două familii locuiesc una lângă cealaltă, iar tensiunile dintre ele au apărut ca urmare a faptului că animalele uneia dintre părți ajung în grădina celuilalte. 
În seara zilei de 19 august 2013, porcul lui Costică T. D. a ajuns în grădina lui Vasilică B.. După ce au văzut că animalul vecinului este în grădina lor, Lucian și mama lui au mers să alunge animalul, moment în care Costică T. D. s-a enervat și a început să-i lovească. Vasilică a auzit scandalul din grădină și a ieșit să vadă ce se întâmplă. În acel moment l-a zărit pe Costică cum îi lovea nevasta cu un par. Omul a intervenit și de aici a pornit o bătaie generală. După ce s-au lovit în grădină, scandalul s-a mutat în stradă, unde persoanele implicate au început să se lovească din nou. 
În rechizitoriu se arată că Vasilică și fiul său au avut nevoie de câte 3-4 zile de îngrijiri medicale, iar Costică T. D. a fost bătut ceva mai serios, el având nevoie de 11-13 zile de îngrijiri medicale. Din toată povestea, cea mai șifonată a ieșit femeia, care a avut nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale. Audiate fiind, părțile implicate au recunoscut comiterea faptelor, dar au avut relatări diferite. 
 Dosarul în care cei trei bărbați sunt judecați pentru loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice a ajuns pe rolul Judecătoriei Focșani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?