Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Și-a bătut nevasta în fața copiilor după ce aceasta i-a reproșat că nu aduce bani în casă

Un bărbat de 42 de ani din comuna Urechești va fi judecat la Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Victimă a fost chiar soția sa, care a fost lovită în fața copiilor și a unei alte femei, martoră în dosar.

Conform rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, care au dispus trimiterea în judecată a bărbatului, fapta a fost comisă la data de 23 februarie a.c. La data amintită, bărbatul se afla sub control judiciar într-un dosar și a mers la poliție pentru a da cu subsemnatul, după care a revenit acasă. Aici, între el și soția sa au apărut discuții în contradictoriu, femeia reproșându-i că nu aduce bani în casă pentru copii, dar și că ce ar avea i-ar da unei alte femei cu care bărbatul ar fi avut o relație de câteva luni pentru ca aceasta să-și poată întrețină copilul.

În urma reproșurilor primite, inculpatul a început să-și înjure soția. De frică, aceasta a mers în camera ei, în care se aflau cei 3 copii ai cuplului, dar și o altă femeie și copilul ei. Pentru ca bărbatul să nu poată intra, persoana vătămată a încuiat ușa. Inculpatul a forțat ușa de acces și a deschis-o, intrând în cameră peste soție. A început să o lovească, iar în timpul loviturilor primite, persoana vătămată s-a dezechilibrat și a căzut. În acel moment, femeia care mai era în cameră, speriată, și-a luat copilul și a ieșit, timp în care inculpatul a continuat să-și lovească soția. În timpul altercației, copilul de 2 luni al celor doi a căzut din pătuț.

Urmare a celor petrecute s-a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj medical care a acordat îngrijiri medicale victimei.

Inculpatul a refuzat să dea declarații în calitate de suspect și inculpat în acest dosar. În prezent el este arestat în altă cauză, fiind judecat dar și cercetat în alte dosare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?