Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

De la skandenberg s-a ajuns la tentativă de omor


 O ceartă banală între doi localnici din Tănăsoaia, l-a trimis pe unul la spital, iar pe celălalt în arest. Victima și autorul s-au întâlnit în fața unui magazin din centrul satului Costișa de Sus, comuna Tănăsoaia. Autorul, Iulian R., de 36 de ani, le-a spus anchetatorilor că victima, Gabriel T., de 36 de ani, era băută bine. Gabriel T. i-ar fi propus agresorului o partidă de skandenberg, dar a fost refuzat. Victima i-a dat o palmă autorului, apoi încă una, moment în care Iulian R. ar fi scos un cuțit cu intenția de a-l speria pe Gabriel T. 
În acel moment, victima ar fi încercat să-i mai dea o palmă lui Iulian R., peste cap, moment în care acesta din urmă l-a înjunghiat cu cuțitul. L-a nimerit sub inimă, atingându-i ficatul. „La data de 01 iulie a.c., orele 19.45, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tănăsoaia au fost sesizați de către M. Cătălin, din comuna Tănăsoaia, sat Costișa de Sus, despre faptul că T. Gabriel a fost lovit cu un cutit în zona inimii. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de băuturi alcoolice, T. Gabriel, de 36 ani, din localitate, a fost lovit cu un cuțit în zona toraco-abdominală de către R.  Iulian, de 35 ani, din aceeași localitate, acesta fiind transportat la Spitalul municipal Adjud în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modalității de producere a evenimentului”, ne-a precizat inspectorul Ramona Iftime, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea. 
 După audieri, Iulian R. a fost reținut, iar ieri a fost prezentat magistraților Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă. Pe numele său a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. În temeiul art. 202 pct.3 lit.e NCPP, dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 zile a inculpatului R. Iulian – în prezent aflat în stare de reținere în Centrul de Reținere și Arest preventiv al Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor (…) începând cu data de 02 iulie 2014 și până la 31 iulie 2014. În temeiul art. 130 NCPP, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. Dispune încunoștințarea unui membru al familiei. Cu drept de contestație, în termen de 48 ore de la pronunțare. Pronunțată în Camera de Consiliu, azi 02 iulie 2014, ora 15.00”, se arată în soluția instanței. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?