Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Cetățean german, prins în Vrancea fără permis la volanul unui Q7


Un cetățean german este cercetat de polițiștii vrânceni pentru o infracțiune la regimul rutier. Oamenii legii, care l-au oprit în trafic la Urechești, au constatat că străinul avea dreptul de a conduce suspendat. Cu toate acestea, el se afla la volanul unui Audi Q7. „La data de 29 iunie a.c., ora 18.55, pe raza comunei Urechești, polițiștii l-au depistat pe J. Herbert, de 49 ani, cetățean german cu reședința în Orașul Åželimbăr, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism având suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
 În aceeași zi, pe raza comunei Negrilești, polițiștii l-au depistat pe Marin G., de 43 ani, din localitate, în timp ce conducea mopedul marca Yamaha, șoferul neavând permis de conducere. Și pe numele său a fost întocmit dosar penal. Tot un moped conducea și Ionuț E., de 32 de ani, din Tâmboiești, care nu avea permis. „La data de 29 iunie 2014, ora 14.30, pe raza comunei Tîmboiești, polițiștii l-au identificat pe E. Ionuț, de 32 ani, din localitate, în timp ce conducea mopedul marca Honda, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în informarea IPJ. 
 Tot la Tâmboiești, polițiștii l-au depistat pe Iulian A., de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea mopedul marca Kynco, deși nu avea permis de conducere. Și pe numele său a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?