Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Șofer cu permis fals, prins în trafic de două ori


Un bărbat de 37 de ani, din Focșani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, respectiv conducere cu permisul anulat, uz de fals și conducerea unui autovehicul neînmatriculat. 
 În rechizitoriu se arată că pe data de 26 august 2013, Cristinel Ciprian F. a condus un autoturism marca Mercedes, deși avea permisul de conducere anulat. La momentul respectiv, el le-a prezentat oamenilor legii un permis eliberat de autoritățile din Ucraina, iar în urma verificărilor s-a stabilit că era fals. 
 Bărbatul nu s-a lecuit. A fost oprit din nou în trafic pe data de 11 septembrie 2013. Conducea aceeași mașină în momentul în care oamenii legii i-au făcut semnalul regulamentar de oprire. Din verificări a rezultat că autorizația de circulație provizorie a mașinii era expirată, dar și că bărbatul avea permisul anulat. Ca și prima dată, el a prezentat tot un permis fals. 
 Audiat fiind, bărbatul a recunoscut comiterea faptelor. Din rechizitoriu mai reiese că nu este la prima abatere, el mai având o condamnare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?