Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Vremea rămâne instabilă. Sunt posibile căderi de grindină


MIERCURI, vremea va fi instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza și noaptea, pe arii relativ extinse vor fi averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua și aspect de vijelie și căderi de grindină. Local cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 50…60 l/mp.  Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade în depresiuni și 31 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 11 și 19 grade.
La București, vremea va fi instabilă. Îndeosebi după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.
JOI, vremea va fi în general instabilă. Mai ales ziua și în primele ore ale nopții, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice în jumătatea de nord a țării, precum și în zona de munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări susținute în toate regiunile, iar pe crestele montane înalte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 30 de grade, iar cele minime între 5 și 17 grade, mai ridicate pe litoral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?