Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Niculina Stoican şi un taraf de lăutari, la petrecerea de pensionare a lui Dumitru Marica


Dumitru Marica a organizat o petrecere cu prilejul pensionării de la conducerea sucursalei Vrancea a companiei Asigurarea Românească – Asirom. Printre cei prezenți la eveniment s-au aflat primarul Decebal Bacinschi, fostul lider sindical Vasile Marica, producătorii de vinuri Victor Istrate și Adrian Toma, avocatul Didi Băjenaru, șeful Ocolului Silvic Focșani, Gică Duță, directori ai altor filiale din Vrancea ale companiilor de asigurări. La petrecere a participat și miliardarul Ioan Niculae, cel care deține grupul de firme InterAgro și este patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu, fiind prieten cu Dumitru Marica.
 La petrecerea de la restaurantul Lido din Focșani au cântat interpreta de muzică populară Niculina Stoican și un taraf de lăutari.
 Petrecerea a fost precedată de un moment oficial în care președintele Asirom, Mariana Diaconescu i-a mulțumit lui Dumitru Marica pentru realizările din cei zece ani în care a condus sucursala din Vrancea. Funcția de director al Asirom Vrancea va fi preluată de la 1 iulie de Mugurel Mălureanu, cunoscut în special prin funcțiile ocupate în instituțiile publice în perioada guvernării PDL. Acesta va fi ajutat de Marius Văsîi. „Dumitru Marica a fost unul dintre directorii noștri entuziaști. Sucursala Vrancea a fost una deosebită în această mare companie care se numește Asirom, cea mai veche companie de asigurări din România”, a afirmat președintele Asirom. 
 Mariana Diaconescu a arătăt că în Vrancea este una dintre sucursalele de vârf ale companiei iar acest lucru se datorează și directorului Marica. Nu în ultimul rând, conducerea Asirom a precizat că dorește să colaboreze în continuare cu fostul director. „Suntem aici pentru a-i mulțumi domnului director pentru tot ceea ce a realizat în acești zece ani de când este colegul nostru și sperăm ca și în lunile următori, în anii care vor urma, dânsul să colaboreze cu compania noastră pentru că noi l-am prețuit, îl prețuim și îl vom prețui întotdeauna”, a afirmat președintele Asirom, Mariana Diaconescu. 
 Motivul este simplu. Chiar dacă a plecat din Asirom pentru că a ieșit la pensie, Dumitru Marica se va ocupa în continuare de asigurări în cadrul brokerului de asigurări al companiei lui Ioan Niculae, Interagro. Practic, în această funcție, Dumitru Marica va alege firma de asigurări care se va ocupa de terenurile și utilajele Interagro. Iar suma încasată de compania de asigurări nu este una mică. De exemplu, Asirom încasa nu mai puțin de cinci milioane de lei pentru bunurile mobile și imobile asigurate de la Interagro. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?