Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tenisman de 45 de ani, mort în urma unui INFARCT


Tragedie în lumea sportului vrâncean. Un tenisman din Focșani, Ion Zainea, de 45 de ani, a murit sâmbătă după-amiază în timpul unui meci, care se disputa pe unul dintre terenurile Complexului Sportiv Milcovul Sud din Focșani. Sportivul a suferit un infarct. 
Incidentul s-a petrecut în timpul partidei pe care Zainea o disputa împotriva lui Constantin Ciocîrlan, fost șef la Garda Financiară, din cadrul unui turneu. „După aproximativ o oră și jumătate, Ion Zainea a solicitat o pauză, deoarece nu se simțea bine. A stat pe bancă vreo 7-8 minute, apoi a căzut și asta a fost. Am chemat ambulanța, care a venit după 15 minute, dar era prea târziu ca prietenul nostru să mai fie salvat”, a spus Constantin Ciocîrlan. În momentul tragediei, în zonă erau prezenți aproape 50 de spectatori, care au încercat să-l resusciteze pe Zainea, fără succes însă. 
Ieri, în urma examenului medico-legal, medicii au stabilit că Ion Zainea suferea, fără să știe, de arterioscleroză (îngroșarea și sclerozarea pereților arterelor-n.r.). „Am pierdut un mare om și un carecter deosebit. Ion Zainea era pentru noi un prieten și un adversar redutabil pe teren. Niciodată nu s-a plâns că ar avea probleme medicale. Dumnezeu să-l ierte”, a spus executorul judecătoresc Firel Bîrsan, care de multe ori s-a întâlnit pe terenul de tenis cu Ion Zainea. Tenismanul Ion Zainea lucra la compania de comunicații prin cablu – UPC și era un jucător de tenis de câmp obișnuit la turneele de veterani, unde a obținut nenumărate premii. 
Corpul neînsuflețit este depus la biserica din spatele sediului primăriei, lângă Casa Corpului Didactic, iar înmormâtarea va avea loc mâine, la ora 13.00, în Cimitirul Sudic din Focșani.
Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate. 
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

COMUNICAT DE PRESÄ‚

Condoleanțe transmise familiei din partea structurilor sportive, a oamenilor de sport și a Consiliului Județean Vrancea

Ion Zainea, 05.01.1969 – 14.06.2014

    Federatia Romana de Tenis prin vocea dlui Presedinte George Cosac, alaturi de Consiliul Judetean Vrancea, prin dl Presedinte Marian Oprisan, CS Unirea Focsani prin dl Petrea Valcu, TC Focsani prin Razvan Bucuroiu, CSM Focsani 2007 prin dl Marian Radulescu, DJTS Vrancea prin dl Daniel Gongu, dar si multi alti oameni de sport din judet, transmit  condoleante familiei indoliate.
    Dl Ion Zainea a incetat din viata sambata, 14 iunie 2014, in timpul Trofeului „George Bucuroiu”, competiție destinata veteranilor, jucand tenis, sportul pe care il practica de o viata.
    Participantii si organizatorii competitiei si-au manifestat respectul fata de cel disparut prea devreme dintre noi și au suspendat meciurile turneului, iar ca suport pentru familia greu încercată i-au donat sumele incasate din taxele de participare.
    Pentru omagierea celui ce a fost Ion Zainea, comunitatea locala este invitata sa il conduca pe ultimul drum marti, 17.06.2014, incepand cu ora 13:00, de la Biserica aflata vis-a-vis de Primaria Municipiului Focsani. Cortegiul funerar urmează sa se indrepte apoi catre Cimitirul Sudic (langa pasarela dinspre Campineanca).

Dumnezeul sa-l odihneasca in pace!

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?