Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

George Clooney şi Amal Alamuddin se vor căsători la Veneţia


George Clooney și Amal Alamuddin, care s-au logodit în aprilie, se vor căsători în septembrie, la Veneția, motivând această alegere prin faptul că reședința de pe malul Lacului Como aflată în proprietatea actorului nu asigură suficientă discreție. „George și Amal vor să se căsătorească în Italia, dar au nevoie de un loc care să ofere discreție”, a declarat o sursă pentru ziarul The New York Post, informează contactmusic.com. 
George Clooney, care are o vilă în Italia, pe malul Lacului Como, consideră că nunta ar deranja vecinii prin atenția mediatică de care se va bucura evenimentul, iar cuplul a fost văzut la Veneția în urmă cu câteva săptămâni, surse din presă afirmând că cei doi intenționează să se căsătorească într-un palat venețian. 
Recent, în presă au apărut informații conform cărora George Clooney și Amal Alamuddin se vor căsători la Highclere Castle, locul de filmare al serialului „Downton Abbey”, din Hampshire, însă cei doi s-ar fi răzgândit după ce logodnica lui Clooney a aflat că aici a avut loc și nunta top-modelului Katie Price și a primului ei soț, Peter Andre, în 2005. „Amal nu știe foarte multe lucruri despre celebrități, dar știe cine este Katie Price și nu dorește ca ziua cea mare să aibă vreo legătură cu acest gen de circ mediatic”, potrivit unei surse din apropierea cuplului. 
George Clooney și Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People. George Clooney, în vârstă de 53 de ani, a avut numeroase relații de-a lungul anilor. Însă el nu a dat niciodată impresia că și-ar fi dorit să se mai implice într-o relație pe termen lung, după divorțul de actrița Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 și 1993. Acesta a mai avut relații pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actrița italiană Elisabetta Canalis și cu actrița din serialul „Salvamarii/ Baywatch” Krista Allen. 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?