Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Dosarul Jitea: termen acordat pentru pregătirea apărării


La Tribunalul Galați a avut loc ieri un nou termen în dosarul în care omul de afaceri Liviu Jitea și colaboratorii săi sunt judecați, pe fond, pentru fapte de corupție. Instanța a amânat cauza pentru data de 10 iulie, termenul fiind acordat de judecători în vederea pregătirii apărării, după cum ne-a transmis Aurora Soare, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Galați. 
 La termenul anterior, omul de afaceri vrâncean și colaboratorii săi au fost puși sub control judiciar până la soluționarea definitivă a cauzei, fiind obligați să nu părăsească țara, potrivit unei hotărâri definitive a Curții de Apel Galați, și să nu ia legătura unii cu alții. În cazul în care aceste obligații sunt încălcate, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive, a mai precizat instanța gălățeană.
Omul de afaceri și alte 7 persoane au fost arestate preventiv pe data de 9 martie 2013, sub acuzația de constituire a unui grup infracțional care se ocupa cu activități ilicite în domeniul producției, transportului și comercializării alcoolului. Pe rând, toți au fost puși în libertate. 
  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?